preskoči na sadržaj
 
1.mjesto na Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock'n'rolu. ( svibanj 2022.)

Mara Thür, učenica 5.b razreda, Lara Keser, učenica 4.b razreda, učenica Dora Čivgin 4.a razred i Petra Nemec, učenica 6.a razreda, sa svojim timom osvojile su 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu.
Učenice plešu u istom timu pod nazivom "Cruella de Rock", u kategoriji nacionalnih formacija VF2.
 
AJLA BOSTANDŽIJA, članica ARRK BUBA, učenica 8.b razreda naše škole,
osvojila je 1. mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske 2022. u akrobatskom rock n roll-u-u u dvije kategorije međunarodnih formacija LF i GF.

 

 

 

 

1. mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske 2021.  u akrobatskom rock' n 'roll-u

S ponosom obavještavamo da je AJLA BOSTANDŽIJA, članica ARRK BUBA, učenica naše škole,

osvojila 1. mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske 2021.  u akrobatskom rock' n 'roll-u u međunarodnoj kategoriji Ženske juniorske formacije.

 

 

1.mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske 2021.

 

DORA ČIVGIN i MARA THUR članice ARRK BUBA, učenice naše škole,

osvojile 1. mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske 2021.  u akrobatskom rock' n 'roll-u u kategoriji nacionalnih formacija VF1.

Čestitamo!!!

 

Formacija EMOTION iz ARRK BUBA –

4.  na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock n roll-u

Članice ARRK Buba protekloga vikenda su nastupili na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu u ukrajinskom Kharkivu
U kategoriji juniorskih ženskih formacija, u kojoj je Bubina formacija EMOTION bila blizu medalje, ali je u konačnici zauzela 4. mjesto pod vodstvom trenerica Sandre Miletić, Petre Nedelić, Helene Šćukanec i Vanje Janžeković.
Formacija je nastupila u sastavu: Maja Božić, Sarah Petrušić, Mia Pavičić, Lucija Papić, Rosa Maras, Miranda Savić, Tia Norac, Jana Tunguz, Vida Tunguz, Marijana Kovačić, Rita Bagić,  Ajla Bostandžija, Dorotea Matijević, Lea Horak.

Hvala na suradnji, lp

Alma Bostandžija

 


ODBOJKA NA PIJESKU

Učenice OŠ M. Krleže (Vita Marić, Dora Pavličević, Lucija Juras, Nika Sančanin, Laura Kesar, Maša Vukov) osvojile su 3. mjesto na školskom natjecanju Grada Zagreba za učenice od 5.-8. razreda.

Damir Džaja, prof.Tin Vinković Šatara učenik 4.b razreda OŠ Miroslava Krleže, član PK Medveščaka u svojem dosadašnjem četverogodišnjem treniranju i plivanju ostvario je zapažene rezultate potvrđene medaljama. Na samom početku plivačke karijere pokazao je izraziti talent, a svojim radom i zalaganjem to i dokazuje uspjesima, kako u klubu tako i u školskim obvezama. 

Ostale slike vidjeti OVDJE


Učenice OŠ Miroslava Krleže ( Lucija Juras, Dora Pavličević , Vita Marić,  Karla Kasumović, Ema Polanec, Laura Kesar, Mia Malenica, Zara Kovač, Maša Vukov, Ulla Gašoski) osvojile su 3. mjesto na školskom natjecanju u odbojci za učenice 7.-8. razreda.

Damir Džaja, prof.

 

 


30.05.2018. RŠC Jarun, održalo se natjecanje učenika osnovnih škola u odbojci na pijesku. U konkurenciji 15 ekipa naše cure su sa 6 pobjeda osvojile prvo mjesto.

Damir Džaja, prof.

 


Učenici OŠ Miroslava Krleže (Luka Gabrić, Dujam Džaja, Grgur Brčić, Lujo Petrović Liszt, Ivan Kovačević, Jan Ristovski, Sven Sedmak) nastupili su na školskom natjecanju u atletici za 7. i 8. razrede koje se održalo  28.9.2017. na sportskom parku Mladost u 15 h.

Damir Džaja, prof.

 

Učenice OŠ. Miroslava Krleže izborile su polufinale na međuškolskom natjecanju iz odbojke za učenice 7. i 8. razreda.

 
Damir Džaja, prof.
 
 

Ucenici OŠ. Miroslava Krleže nastupili su 22.10.2016. god. na međuškolskom natjecanju za učenike 7. i 8. razreda u futsalu.

 
Damir Džaja, prof.
 
 
 

Učenice OŠ Miroslava Krleže ( Maša Vukov, Mia Malenica, Ulla Gašoski, Laura Kesar, Marija Hornstein Tomić, Ema Polanec, Zara Kovač) osvojile su trece mjesto na Prvenstvu sportskih škola u mini odbojci za djevojčice koje se održalo 4.6.2016. godine na Sportskom parku Mladost.

 
 
 

 
Ivan Zlatar (5 b raz.) i Petar Kovač (5 a raz.) članovi su KHL Zagreb. Sa svojom ekipom a to je generacija 2004 i 2005.godište odnosno kategorija mlađih kadeta jučer su u finalnoj utakmici osvojili Državno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete 2015/2016.
Zlatne medalje su oko vrata...trud se isplatio i vrlo sam ponosna što uz sve obaveze u školi i ovo dečki uspijevaju.
 
Iva Turner Zlatar
 
 
 
 
 
enici OŠ. M. Krleža (Grgur Brčić, Jan Ristovski, Ivan Kovačević, Marko Leo Brkić, Dujam Džaja, Borna Navratil i Tomislav Vrdoljak) plasirali su se 30.1.2016. na drugu razinu natjecanja iz košarke za ucenike od 4 - 6 razreda, dvijema pobjedama iz prve razine.
 
 
 
 
 
 
Počeo je turnir u odbojci Osnovnih škola grada Zagreba. U prvom dijelu dijelu natjecanja naše djevojčice 4. i 5.-ih razreda pobijedile OŠ Sesvetska Sopnica i OŠ A. Cesarec sa 3:0  i sjajno započele turnir na kojem naša škola prvi puta sudjeluje.
 
 
 
 
 
 

 

TRAŽILICATURNUSI
     

Ovaj tjedan je

    TURNUS

(00.00.2022. - 00.00.2022.)


CURRICULUM

GODIŠNJI PLAN I PR

INFORMACIJE

VIR. KNJŽNICA
 
 
 

RED BUTTON

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA
dr. Ana Zadro
Laginjina 16
parni datumi-popodne
neparni datumi-ujutro
tel.01/4843818

PRAVILNIK

OGLASNA PLOČA

 

e-DNEVNIK

e-DNEVNIK UČENICI

ŠKOLA ZA ŽIVOT

MONOGRAFIJA
OTVORITE MONOGRAFIJU NAŠE ŠKOLE U PDF-u

VREMENIK
POŠTOVANI RODITELJI, DRAGI UČENICI, VREMENIK PISANIH PROVJERA ZNANJA
ŠK. GOD. 2021./2022
.
I. POLUGODIŠTE
NALAZI SE U E-DNEVNIKU

JELOVNIK
KLIKOM NA SLIČICU OTVARATE DOKUMENT JELOVNIK (PDF)

KALENDAR ŠK. GOD.

ANKETA
Što mislite o e-Dnevniku?

KALENDAR
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


KORISNI LINKOVI
T R A Ž I L I C E
 
 
DNEVNI TISAK
 
 
  
Č A S O P I S I
 
 
 
ODGOJ I OBRAZOVANJE
 
 
  skolska ucilica

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Arhiva dokumenata

FORUM
preskoči na navigaciju