2021-09-22 13:01:17

KARIJEROTEKA- Zaklada Znanje na djelu

KARIJEROTEKA je niz online razgovora s vodećim ljudima iz svijeta rada koji će mladima odgovarati na pitanja Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?

KARIJEROTEKA je namijenjena učenicima 8. razreda osnovnih škola i  učenicima od 1. do 4. razreda srednjih škola i želi ih potaknuti da saznaju nešto više o uzbudljivim poslovima kroz razgovor s onima koji ih obavljaju. Aktivnost potičemo u okviru profesionalne orijentacije učenika i suradnje sa zakladom ''Znanje na djelu''.

Više informacija pod opširnije i u Teams-ima učenika osmih razreda.

 

               

 

Jesenski blok organiziran je u suradnji sa Zakladom Kondrad Adenauer i traje od rujna do prosinca 2021. godine, a webinar će se organizirati uvijek posljednja dva četvrtka u mjesecu. S mladima će razgovarati renomirani novinari, poljoprivrednici, kemičari i mnogi drugi, a sve s ciljem poticanja mladih ljudi da istražuju karijere u Hrvatskoj. Webinari će se baviti i Ciljevima održivog razvoja UN-a te ih povezivati sa zanimanjima gostiju KARIJEROTEKE.

 

Novo izdanje KARIJEROTEKE otvara se u četvrtak, 23. rujna 2021. godine u 19 sati, a u goste nam dolazi ROBERT KNJAZ, novinar, režiser i autor brojnih nagrađivanih televizijskih emisija. Sudjelovati u razgovoru možete ako se registrirate na platformu zoom preko naše web stranice (kliknite na KARIJEROTEKA/ Registriraj se), a uživo ga možete pratiti i na našoj facebook stranici.


Osnovna škola Miroslava Krleže Zagreb